Update

Door: Visje85

Blijf op de hoogte en volg Ilona

31 Januari 2007 | Nederland, Goirle

Even een update:
Ik heb nieuws uit Australie dat ik vanaf 16 maart stage kan komen lopen op het laboratorium van de Edith Cowan University in Perth. Ze doen daar onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en ik mag komen helpen :D
Hier de een link naar hun website:

www.alzheimers.com.au

Nu moet ik nog van alles gaan regelen...
Ik hou jullie op de hoogte!

• 31 Januari 2007 - 19:40

Tammie:

Hey Visje,
    Echt super gaaf man. Jij houdt mij op de hoogte en ik jou via mij website. Zodra dr meer nieuws is, wil ik het weten.
    Dikke knuffel en veel succes.
    (k)(K)(K) Tammie

• 12 Februari 2007 - 16:38

Mazzie:

Nou moet je natuurlijk wel een onvergetelijke indruk achterlaten met carnaval zodat we je niet vergeten met zn allen he :P.
    Een rondje bier is een goed begin ;).

Jimbo

• 12 Februari 2007 - 19:06

Ribo:

Heeyyy

Alvast heel veel plezier en suc6 in Aussieland!!!

Grtzzz xxxx

Essie

• 12 Februari 2007 - 19:07

Wolk:

Alvast veel succes he in aussieland ;) En geniet nog maar van je vrije tijd zoloang het nog kan.

xxx WOLK

• 03 Maart 2007 - 09:56

Gumbs & Roses:

Hai Iloontje,
    eindelijk op de site gekeken. Staat nu in de favorieten. Succes met de voorbereidingen.......

• 05 Maart 2007 - 13:38

Paul :

Hoi Ilona
    Het is schitterend dat je naar aussieland gaat voor een half jaar. volgens mij heb jij er veel aan.
    Hans(broer)zegt dat het een adembenemend land is.
    Ik zal je via deze site volgen. heel veel plezier en succes.
    Gaat maar door met je voorbereidingen.

Toi, Toi
    groetjes Paul

Ilona

Heej allemaal! Welkom op mijn weblog. Hier zal ik de komende tijd jullie op de hoogte houden van mijn stage en afstudeer avontuur. (De stage zal plaats vinden in Australie, op het laboratorium van de Edith Cowan University in Perth om precies te zijn!!! Ik ben 31 oktober 2007 weer terug in Nederland. En als ik klaar ben met bijkomen in november begin ik in december mijn afstudeerstage in Gent, België. Dus ook daar zal ik jullie via deze site op de hoogte houden!!!) Ik ben inmiddels afgestudeerd!!! HOERA! :)