vakantie!!!
Door: Visje85
Blijf op de hoogte en volg Ilona
06 April 2007 | Australië, Perth
Op verzoek van Els ;) hier weer n berichtje van mij.
Ikke heb vakantie! Nouja een beetje, ben vandaag en maandag vrij dus 4 dagen weekend! Jippie!
Ben vandaag naar Fremantle geweest, dat is een stadje net buiten Perth. T was kei druk want ja iedereen is vrij vandaag maar t was wel gezellig. Heb een beetje rondgewandeld met de honden van Shelley. Toen heb ik n leuk winkeltje ontdekt :D Een fairyshop!!! Jippie!
T is een beetje zoals de Malle heks maar dan anders. Ze hebben er draken, elfjes, piraten dingen, sieraden, fairydust, boeken, kaarten en hele lieve elvenpakjes voor de kinderen. Dus ik weer helemaal blij :) Echt iets voor jou Mo! Jammer dat t zover weg is voor je. Maar koop wel iets leuks voor je!
We zijn terug gereden langs de kust, echt mooi!!! En nog even gestopt bij Hillarys Boat Harbour, daar kan je een ferry pakken naar rottnest eiland, zwemmen aan t strand of van een waterglijbaan gaan, touristisch dingen kopen en er staan n paar kermis attracties. Maar omdat we met de honden waren konden we niet veel want die mogen er niet komen... Dat is pas sinds kort dus dat wist Shelley niet. Beetje jammer marja ga nog wel n keer terug.
Verder gaat het goed op me stage. Voor de insiders: heb een western blot mogen doen. Nog niet helemaal alleen maar wel grotendeels :) En verder is t vooral artikelen lezen en projectplan schrijven.
Owja en af en toe de cavia's eten geven. Het dieet dat ze gaan krijgen is in de maak en als het goed is komt dat volgende week binnen. Dan gaat t echte werk beginnen.
Ik ga nog lekker verder genieten van me vrije dagen. Fijne paasdagen allemaal!
Cheers,
XXX Ilona
ps. Foto's komen als ik internet heb op me stageplek. Heb al wel een account maar kan nog niet op het draadloze netwerk, maar dat komt goed!
06 April 2007 - 12:43
Mam:
Niet per ongeluk de hondjes op dieet zetten, hoor, staat zo slordig.
XXX mam
06 April 2007 - 13:06
Arian:
Hoi hoi schatje!
Pakketje nog niet aangekomen?
je boft maar daaro.
lekker vakantie vieren en wat met de cavia's spelen ;-).
Love you xjes arian -
06 April 2007 - 13:25
Wolk:
Hey
Fijn dat je vier dagen vrij hebt, heb ik namelijk ook haha. Geniet er maar van, da doe ik hier ook :).
xxx Wolk -
06 April 2007 - 16:09
Lenie:
Hoi Ilona
Dat is wel lekker genieten daar maar hier is het ook lekker voorjaar aan het worden hoor. Fijne paasdagen. en veel groetjes van ons allemaal en poes.xxxxx
06 April 2007 - 20:09
Tammie:
Ook voor jou vrolijke paashaas he!
Dikke knuffels vanuit Gent en af en toe uit Rijen.
Tammie -
06 April 2007 - 22:01
Tijn:
Is jouw OV ook niet geldig daar op "Goede" Vrijdag? En met Pasen :S ?
Of is de overgrote meerderheid van Aussieland gewoon atheïst ? -
07 April 2007 - 17:47
Oma:
groetjes en een knuffel van Oma B,
en van mij XXX mam -
08 April 2007 - 17:18
Xiu Ging:
Heeeee Ilona. Je moeder was vandaag langsgeweest. En vertelde dat het goed met je gaat. En waar je woont enzo.Daar benk blij om. Jy ook fijne paasdagen. Kga vaker berichtjes sturen okay.
Groetjes Xiu Ging -
09 April 2007 - 13:20
Fleur Beekman:
Floortje,
We hebben afgelopen zaterdag paaseieren gezocht bij Maria Coretti. We hebben veel eieren gevonden en het was erg leuk. Ik hoop dat het heel leuk wordt in Australie.
Fleur -
09 April 2007 - 18:15
Pompedomp:
Heel goed dat je weer een berichtje hebt geplaatst, wel slecht van mij dat ik het nu pas lees.
Ik heb nog niks gelezen over het aziatische eten dat je krijgt. Bevalt het?
Ow ja en als cavia zijnde zou ik het fijner vinden om iets vaker dan af en toe eten te krijgen. Anders zou ik ook dingen gaan vergeten doordat ik honger heb en dan kun je enog niet controleren op Alzheimer.
Hopelijk heb je fijne paasdagen gehad, ik in ieder geval wel en we mailen wel weer
groetjes,
van mij -
09 April 2007 - 18:17
Hoi,
wat fleur heeft geschreven klopt helemaal. Ik ben vergeten tegen de bevers te vertellen van je fiets met je mooie groene fietshelm. Zal proberen om het te onthouden voor komende zaterdag
groetjes
10 April 2007 - 08:01
Thea:
ik heb vernomen dat je het goed maakt.
das heel fijn.
fijn dat je vriend op vakantie komt, geniet er maar van.
groetjes Thea Wouters -
10 April 2007 - 08:07
Mo:
Hey!
fijn om te horen dat je aan me denkt :p
ik moest vrijdag helaas wel gewoon stage lopen :( maja mss krijg ik het nog vergoed :)
ik ben echt benieuwd naar je foto's, hoe het er daar uit ziet enzow!:D dus hoop dat je snel internet hebt op je stage.
xxx Mo -
10 April 2007 - 18:19
Marathon Utrecht. NL:
Hoi Ilona
Dat is lekker zeg, alvast vakantie voor dat het echte werk gaat gebeuren. Volgens mij zijn die dagen lekker zonnig en daar hou jij van. Toppie voor jou.
Met Pasen kreeg ik een kerstgevoel(met eten). Dat wilde ik niet. Dus dan maar naar Utrecht een marathon lopen(geintje)
Maar ik heb wel de 10km van die marathon gelopen. Als je de eindtijd en de video wil zien, ga dan naar : WWW.AD.NL >loperswereld>uitslagen+video> paulhensen+zoeken>startnummer:11631>
klik dan op de video dan kom ik vanzelf twee keer bij je langs.In Nederland komt de lente op gang, want in de vijver zijn 10 nieuwe koikarpers gespot van ongev. 1cm.(jonkies). De andere koi's worden steeds groter(>20/30cm). Het groeit hier allemaal goed.
Tot het volgende berichtje
Het gaat je goed en veel plezier met je Dieet(stage).
Een grote knuffel
Paul H (H)
10 April 2007 - 19:36
Pompedomp:
Wat zat er nu in het pakketje van Arjan (ik ben niet nieuwsgierig hoor)Ik weet alleen graag alles :)
11 April 2007 - 09:15
Visje:
Els je bent wel erg nieuwsgierig
nouja t pakje is al geariveerd dus vooruit er zat n boxer met australie vlag en n brief in verder nix... nu tevreden? :P -
11 April 2007 - 11:48
Carla Verweij:
Hoi Ilona,
Fijn dat het je goed gaat. Maar zou je ook schrijven als het niet zo was?!
Leuke dingen heb je inmiddels gezien en meegemaakt. Hoe gaat het met je reuma? Merk je dat je er minder last van hebt?
Nu kun je ons wel zo lekker jaloers maken met jullie mooie weer, maar hier gaat de zomer ook beginnen. De voorspelling is 23 graden in het weekend. Eerst zien dan geloven!
Fijn hè, dat er internet is. Voel je je vast minder eenzaam door.
Heel veel lieve groeten van Carla -
11 April 2007 - 15:28
Arian:
FOTO'S!!!! :-)
eindelijk zie ik men meissie in aussieland!
je ziet er mooi uit schat.
love joe!
xxx arian