heyhey

Door: Visje85

Blijf op de hoogte en volg Ilona

13 Mei 2007 | Australië, Perth

Daar ben ik weer! Vond t weer tijd voor n nieuw bericht! Voordat er weer om verzoekjes word gevraagd ;)
Heb een rustige week gehad, niet te hard gewerkt op stage. Heb vooral monsters voorbereid zodat we komende week eiwitten kunnen gaan scheiden. Dus dat word wel hard werken...
Me projectplan is goedgekeurd door me begeleidende docent in Nederland dus dat is mooi!
Afgelopen weekend niet zoveel gedaan. Ben even weeste stappen, heb n leuke Irisch pub ontdekt :D Nu nog leuke mensen vinden die mee willen! Komt wel goed.
Heb Spider-man 3 gezien. Vond m wel goed, beter dan deel 2, mar er zaten weer n hoop fouten in net als in deel 1...
Dit weekend rustig aan gedaan. Gisteren film gekeken en beetje spelletje gespeeld op me labtop... ja k heb gewonnen hihi t weer was nie zo goed,m grijs en nie echt warm mar geen regen...
Vandaag ga k zwemmen, zwembad is maar 200m verderop. Lekker makkelijk dus.
T is nie zo heel groot marja tis water en ze hebben n 50m bad :D
Als je t wil zien moet je mar op www.arena.wa.gov.au kijken...
Tis echt n heel groot sportcomplex, beetje zoals Pelikaanhal.
Nou jullie zijn weer op de hoogte! Kan ik lekker gaan zwemmen.
Mis jullie wel hoor! Marja voor je t weet ben k weer trug.
Ik wil wel meer mail van iedereen hoor ;)
Nog n fijne moederdag, mam!!!!
Seeya!
Dikke kus, Visje

• 13 Mei 2007 - 08:10

Arian:

nog minder dan 50 dagen en ik sta weer voor je neus lieffie! :-)
    Dan zulle we die irish pub es grondig gaan testen goed?
    Love you xxx arian

• 13 Mei 2007 - 09:33

Mam:

heb een geweldige moederdag,
    dankjewel voor de kadootjes, echt
    fantastisch.
    XXXXXXXXX en meer van dat mam

• 13 Mei 2007 - 16:10

JeZus:

Ik wil wel mee....
    Niet te hard werken he ;) straks raak je overspannen... lekker dat je zo dicht bij kunt zwemmen.
    Wij missen jou ook.

XXX love you!

Jezus

• 13 Mei 2007 - 17:58

Pompedomp:

Hey

mooi dat alles goed gaat en natuurlijk ook met de studie.

Heb je al veel nieuwe vrienden je moet wel goede contacten opdoen en onderhouden voor als we een keer op vakantie willen gaan.

groetjes

• 13 Mei 2007 - 20:50

Tammie En Mark:

Hey spetter,

lekker gezwommen in het zwembad. Vast wel, blijft altijd lekker hoor! ZO te horen ben je goed bezig met je eiwitscheiding. Ik begin de 22ste met mn eiwitproject. Zijn we beide aan t eiwitten geslagen :) Hihi!

Veel succes nog met je scheidingen en we mailen snel weer!

Hele dikke kus vanuit Gent en Graz!

Tammie en Mark

• 14 Mei 2007 - 10:11

Mo:

wheey!

als een visje in het water ;)
    heb je ook al in zee gezwomme?
    ben ook naar spiderman 3 geweest van ut weekend, ik von um nie zow spectaculair, maja heb deel 2 nog nie gezien en deel 1 is al lang gelede, dus kan nie vergelijke :p
    en dan nu maar hard aan de slag met je eiwitjes suc6!! :)

dikke kus Mo

• 14 Mei 2007 - 21:04

Yvonne Trommelen:

Heeeeeee Loontje !!!!! Laat de luxe maar tot je komen hoor. Lekker zwemmen en zoveel mogelijk leuke dingen doen. Its just once in a lifetime ! Have fun. Dikke knuffel XXXXXX We blijven gewoon nieusgierig meegenieten van al jouw bijzondere dingetjes daar.
    Liefs Yvonne en Ben

• 18 Mei 2007 - 09:09

Marloes:

Hey Ilona,

Hoessie? hier is het weer momenteel weer beter aan het worden, maar de zon mag meer schijnen. Zo te lezen vermaak je je wel daarzo. Mijn moeder is momenteel op vakantie dus ik vermaak me ook wel. Leuk was draaien enz. echt niet hoor.
    Nou zie wel weer een berichtje.

Groetjes Marloes

• 21 Mei 2007 - 16:59

XiU GInG:

Heee Ilona, superlief dat Arian voor je naar Australie gaat. Jullie missen elkaar ckr heel veel....

groetjes

• 22 Mei 2007 - 17:15

Arian:

dank u maar zo bijzonder is het nou toch ook weer niet? vind het vazalfsprekend en 3 weken vakantie in australie met zo'n leuke meid vind ik persoonlijk best wel goed klinken :-)

• 22 Mei 2007 - 18:50

Cristine:

Heeey Ilona!

Klinkt gezellig allemaal, daar in Aussie! Je project lijkt me ook interessant! Vinden de cavia's het dieet wat? ;-) Hier in Oss gaat ook alles prima! Pasgeleden is Corné langs geweest en ik ga nu zelfs al beginnen met mijn tussenverslag! Met Marc is ook alles prima hoor, hij is nu even druk met afstuderen maar daarna kan hij (of beter gezegd: kunnen we, ik neem n.l. ook een paar weken vrij binnekort;-)) genieten van een welverdiende vakantie...:-)
    Succes nog met alles!

XXX Cristine

• 22 Mei 2007 - 19:09

Marjolein En Bas:

Hey eindelijk heb ik je webpagina gevonden. We missen je wel met uitgaan hoor. Hopelijk gaat alles goed met je en heb je het een beetje naar je zin. Waar kan ik post heen sturen? Mijn mail is sterretje250@hotmail.com dan kan je een adres sturen. Nou succes nog daar in Perth! We zetten nog eens iets neer :D

Groetjes Marjolein en Bas

• 22 Mei 2007 - 22:19

Mam:

zo is't maar net, Arian.
    Als ik kon ging ik met je mee.

• 24 Mei 2007 - 07:51

Maaike:

Hey Ilona!

Klinkt allemaal erg gaaf wat je daar doet en leuk dat je een Irish pub hebt ontdekt, al mensen gevonden die met je meegaan? Vast wel! :) Morgen begint Elastiek, erg jammer dat je er niet bij kan zijn, maar dat maken we volgend jaar wel goed he!! Heel veel plezier nog en geniet ervan! En nog heel ff....en dan heb je je manneke lekker bij je! :)

Dikke kus Maaike!

• 25 Mei 2007 - 19:40

Oma:

ben bij Wil op zn verjaardag
    een volgende brief komt snel,
    keep smiling
    XXX oma en sleepy opa

• 26 Mei 2007 - 10:40

Frank En Simone:

tof dat het goed gaat, hier is alles ook oke. Hebben nog drie kinderfeestjes te gaan dus best wel druk. Sta niet altijd stil dat je zo ver weg zit maar dat komt dat alles natuurlijk gewoon door gaat.Hoop dat je je nog goed vermaakt,we denken aan je. Groetjes en liefs uit nuenen.