Perth Zoo

Door: Visje85

Blijf op de hoogte en volg Ilona

23 April 2007 | Australië, Perth

G'day mates,

Hoe gaat ie daaro? Hier alles goed. ben weer druk aan t werk. Cavia's leven ammel nog hoor! We gaan deze week met het dieet beginnen. Heb nu ook eigen internet hier op me stage dus dat scheelt n hele boel :D

Ik ben gisteren samen met Marcel naar de Perth Zoo geweest. Was best gezellig. Heb eindelijk kangoeroes en koala's gezien :D Heb ongeveer 60 foto's gemaakt. Je kan ze bekijken op me space: http://visjevisje85.spaces.live.com/
Marcel had het wel zwaar... Hij was zaterdag weeste stappen met zn huisgenoten. Was ie pas om 8 uur terug. We hadden om 10 uur afgesproken... Dus hij had minder dan 2 uur geslapen. Nouja eigen schuld hoor. 's avonds n vent, 's ochtends n vent, toch. Hij had wel zn excuses aangeboden marja ik lachte me kapot :P (is toch niet zo gemeen?)

Verder vermaak ik me nog wel hiero hoor. Ga weer snel aan het werk...
tot mails, msn's, sms ofzo!
Dikke kus
Cheers (zoals ze hier zeggen)
Ilona
PS ER STAAN NU OOK MEER FOTOS BIJ AUSSIELAND OP ME SPACE!!!

• 23 April 2007 - 09:15

Arian:

hallee! Ik ga zodirekt es kijken naar de foto's. ben even snel van de trekker afegsprongen want was toch wel erg benieuwd naar heo het met je gaat.
    love you xxx arian

• 23 April 2007 - 09:39

Mam:

leuke foto's
    vreemde beesten hebben ze daar.
    Misschien iets voor de Beekse Bergen?
    Niet op experimenteren hoor.
    XXX mam

• 23 April 2007 - 13:14

Mo:

hey!
    daar zijn ze dan eindelijk de kangoeroes en koalas! ;) je bent toch nie op de kikkers gaan zitte in de wc?? :P
    en is helemaal nie gemeen dat je die marcel kei hard hebt uitgelache, zou ik ook gedaan hebbe! :)
    xxx Mo

• 23 April 2007 - 17:54

JeZus:

Hey schat
    Vette fotos!!! fijn dat t goed gaat. ben je nu blij dat je die springers hebt gezien? nu valt de beekse bergen zeker tegen ;)
    Marcel moet niet miepen haha afspraken zijn afspraken. Had ie kater???
    Werk ze!
    Love you
    JeZus

• 23 April 2007 - 19:11

Norma:

dag lieve ilona..

hoe gaat het daar bij jou?? van mama hoor ik dat jij het erg naar je zin hebt!!wel heeel ver weg hoor...is het daar mooi? ben wel nieuwsgierig he, haha.
    nou, ramona zie ik in elk geval nu regelmatig, komt ze met mama mee naar canzonetta, anders is ze ook maar alleen zo zonder d'r zusie.

heel veel liefs van ons allen, dikke zoen, en tot snel

xxx femke, fleur, max, eva en norma

• 23 April 2007 - 19:12

Femke:

Hallo Ilona,
    Ik heb een vraagje..
    Hoe kun je oude reacties terug zien?

Veel liefs FemkeXX

• 23 April 2007 - 20:06

Obélix:

Hallo Ilona, leuke foto's, zet je site er maar vol mee.

Groetjes Ad

• 23 April 2007 - 21:34

Tijn:

Gave fotos, vooral die hagedissen, en die leguaan!

• 24 April 2007 - 07:47

Frank En Simone:

ha hier nuenen, alles goed daar,zo te lezen wel. Het weer is hier ook goed hoor alleen geen enge dieren. groetjes simone frank en de kinderen.

• 24 April 2007 - 11:24

Ineke:

Leuke foto's! Weet je zeker dat je niet in Burgers Bush terecht bent gekomen? (onderweg naar australië per ongeluk een verkeerde afslag genomen of zo?)

Groetjes

• 25 April 2007 - 13:29

Xiu Ging:

Heee, nice pictures. Ahh die krokkodillen zijn 'creepy'. haha
    bye

• 25 April 2007 - 19:46

Maaike:

Hey Ilona! Wow wat een leuke foto's weer! En ook de kangaroes!! :)Hier gaat ook alles goed, en het is nog steeds lekker warm!
    xxx Maaike

• 26 April 2007 - 12:44

Wolk:

Hey Duckie

Mooie foto's hoor. En ik zie net je mail dat je onze giga kaart hebt gehad, leuk he :) Ben wel blij dat ie heel is aangekomen. En wel op je bureau zetten he :P

xxx Wolk

• 01 Mei 2007 - 09:16

Arian:

gevraagd: UPDATE!!! lol :-)

Ilona

Heej allemaal! Welkom op mijn weblog. Hier zal ik de komende tijd jullie op de hoogte houden van mijn stage en afstudeer avontuur. (De stage zal plaats vinden in Australie, op het laboratorium van de Edith Cowan University in Perth om precies te zijn!!! Ik ben 31 oktober 2007 weer terug in Nederland. En als ik klaar ben met bijkomen in november begin ik in december mijn afstudeerstage in Gent, België. Dus ook daar zal ik jullie via deze site op de hoogte houden!!!) Ik ben inmiddels afgestudeerd!!! HOERA! :)