Laatste loodjes...

Door: Visje85

Blijf op de hoogte en volg Ilona

17 Oktober 2007 | Australië, Perth

Heyhey iedereen

Hier waarschijnlijk het laatste berichtje uit Australië. Ik vlieg over 2 weken weer terug naar het koude kikkerlandje...
Maar voor ik ga moet eerst mijn verslag af! We zijn druk bezig met de statistiek van mijn resultaten. Tot nu toe ziet het er goed uit. Maar alles moet nog in grafieken gezet worden en ik mag er dan een verhaaltje bij vertellen... Dus ik heb nog wel wat werk te doen hier. Maar dat komt helemaal goed. Als het verslag af is gaan me begeleiders overleggen wat voor cijfers ze me gaan geven. Maar Matt had al gezegd dat ik me daar geen zorgen om hoef te maken dus komt vast wel goed.
Matt zit op dit moment op een tropisch eiland (Dunk Island) met zn verloofde voor een conferentie... dus die werkt de komende week niet :P ookal zegt ie van wel lol. Maar als ie volgende week terug komt gaan we het verslag afronden.

Verders ben ik afgelopen zaterdag naar het strand geweest (Burnsbeach voor degene die willen Googlen) Het was 31 graden dusja. De oceaan was heerlijk warm dus heb lekker gezwommen en ben een beetje bruiner geworden. Mensen keken me wel raar aan... blijkbaar vinden ze het water koud :P Maar het was erg relaxed. Zal wel een foto hierbij zetten.

Shelley had het briljante idee om een Ikea kast te kopen. Jeps, die winkel hebben ze hier ook al. Maar die kast moet je dus zelf in elkaar zetten en Shelley is niet echt (lees helemaal niet) handig. Ze zei al dat we maar moeten wachten tot Sam thuis kwam dan kon hij m in elkaar zetten wantja vrouwen kunnen dat natuurlijk niet... Maar wat Shelley niet weet is dat Sam zn man is die er nog minder van snapt dan vrouwen... Dus ik zei: ach dat kunnen we best zonder man. Dus ik heb die kast in elkaar gezet met een beetje hulp van Shelley. Wnat ja ik kan niet de glasplaten vast houden en de schroefjes erin draaien... :P Dus binnen een half uur stond dat ding in elkaar. (zonder foutjes te maken, dus was helemaal trots :P) Shelley helemaal blij :) Komt Sam thuis en kijkt raar... zo van: heb ej dat helemaal zelf gedaan. lol hebben helemaal geen man nodig :P Dus als je een Ikea kast hebt gekocht mag je me bellen ;)

Verders eigenlijk niet veel meegemaakt... Het weer word hier alweer warmer. Het is deze week gemiddeld 25 graden :) Ik denk dat ik het wel koud ga hebben als ik terug ben...

Owja voor ik het vergeet te vermelden. De mensen hier van heb lab gaan een afscheidslunch voor me organiseren :) Er leuk van ze! Want heb al gemerkt dat ze dat niet bij iedereen doen.
Ik laat wel weten hoe het was...
Nou tot over een week of 2!!! :D
Dikke kus
Ilona

• 17 Oktober 2007 - 02:42

Arian:

jippieee! de laatste loodjes!

klinkt goeed schatje

maarre tis tog logisch da ze dat voor jou wel organizeren?
    ze krijgen tog niet iedere dag zo'n lieve meid als stageloper van de andere kant van de wereld :D

nog maar 14 daagjes...

Love you very very much! (k)

xxx arian

• 17 Oktober 2007 - 02:51

euforie!!!

ben lekker de eerste die post nu

haha

maarja het is dan ook best wel vroeg nu

grtz to everybody die na mij post ;-)

• 17 Oktober 2007 - 06:46

Tammie:

Hey Visje!

Geniet nog van je laatste weken. Voor je het weet heb je hier weer een dijk werk. Ontspan nu het nog kan (rijmt ook nog eens). Hier hoef je er in ieder geval niet aan te denken om in de zee te gaan zwemmen :) het weer is daar iets te slecht voor (lees veel te slecht). Hey vis, geniet er nog maar ff van, en we spreken snel een keertje af als je terug op hollandse bodem staat.

Dikke kus.

Tammie

• 17 Oktober 2007 - 06:51

Jimmy:

Gefeli Arian :p maar om dat tijdstip lig ik toch echt te pitten tegenwoordig.
    Nog maar 2 weekjes, niet te hard schrikken straks he Ilona :p Tijn is die afgelopen 6 maanden nog steeds niet naar de kapper geweest en ik heb me al weer een week niet geschoren. En volgens mij ook niet naar de kapper geweest trouwens...
    Maar goed, veel succes met het afmaken van je verslag, dat lukt je wel.

Groeten uit een 20 graden per dag minder warm Nederland (zo voelt het tenminste). Zit hier te bibberen achter mn pc.

Greetz Jimbo

• 17 Oktober 2007 - 07:43

Mam:

the final countdown, eindelijk.

kijk je wel uit voor haaien als je nog gaat zwemmen?
    Het zou fijn zijn als je compleet naar huis komt.

• 17 Oktober 2007 - 08:26

JeZus:

Heey BEACHBABE SISTER!
    Ze zijn dus wel blij met jou... :P
    Kan ook niet anders
    Duh dat wij geen mannen nodig hebben
    Dat was al algemeen bekend hihi
    Wel lekker warm daar, zal wel wennen zijn als je terug bent
    Maar t wordt wel tijd hoor...
    DIKKE KUS
    JEZUS

• 17 Oktober 2007 - 11:44

Tijn:

Hier is het een heel stuk kouder. Heeft ook zo zijn pluspunten want met koude lucht loopt je brommer harder ;) en het moet natuurlijk wel vriezen met carnaval, anders is zo'n pingwingpak alleen maar bloed en bloed heet!

Oja, zwemmen in de zee kan hier ook prima hoor :) (nieuwjaarsduik)

Verder nog gefeliciteerd aan Arian dattie de eerste is, maar ja, ik ken niemand die zo weinig slaap nodig heeft.

En het beeld dat Jimmy schetst over mijn beeldschone kapsel valt best mee ;)

oja, @ Jimmy, niet zo zeuren dat het koud is, het is hier echt niet kouder dan een graad of 10.

• 17 Oktober 2007 - 11:44

Tijn:

Oja, en natuurlijk nog veel succes met de laatste loodjes, want die wegen toch het zwaarst!

• 17 Oktober 2007 - 14:10

laatste loodjes?
    Moet je niet te zwaar aan tillen, nog maar 14 dagen

komt helemaal goed

• 17 Oktober 2007 - 21:45

Jimmy:

@ Tijn
    Hoe warmer hoe beter!
    En inderdaad dat matje van je kan écht niet :p.
    Hehe nog maar 2 weken en dan maakt Ilona die opmerkingen wel weer voor/over ons. ;)

• 18 Oktober 2007 - 06:22

Jorg :

ja ik heb je site al gelezen ;) hahahha

tot over 2 weken

grtz

• 18 Oktober 2007 - 22:09

quote : En inderdaad dat matje van je kan écht niet :p

nee die sik van jou staat goed ;-)

• 19 Oktober 2007 - 01:01

Visje:

heey dit is geen forum! daar hebben we alcoholic-universe voor! dank je :)

• 21 Oktober 2007 - 16:47

Paul:

Hoi ilona

dit zal ook mijn laatste berichtje zijn die je in australië leest. ik zie op de msn dat het steeds meer gaat korten.
    op je msn staan gave motors die ik hier niet zie rijden, maar ik vind ze wel mooi. geniet nog lekker van dat mooie weer daar. hier begint het al met een nachtvorst. het is koud als je terug komt.houd warme kleding bij de hand.
    ik zie je binnenkort en ik hoop dat je een goede vlucht hebt.

sie you

6 daagjes...

tiktaktiktaktiktaktiktak

• 26 Oktober 2007 - 21:16

Ineke:

Geniet van je laatste (zonnige)loodjes. Wij beginnen al in een winterdip te raken. 't wordt dus echt hoog tijd dat je terugkomt; kun je de boel weer eens lekker wakkerschudden, da's jou wel toevertrouwd ;-) Tot gauw!

groetjes,
    Ineke