Weer een nieuwe start!
Door: Visje85
Blijf op de hoogte en volg Ilona
02 December 2007 | België, Gent
Ik ben weer een maandje terug uit Aussieland en zit alweer in België! Dus het word weer tijd voor een berichtje!
Ik begin morgen met mijn afstudeerproject in het Universitair ziekenhuis Gent. Maar eerst maar eens het goede nieuws vanuit Aussieland!
Ik heb mijn stage afgerond met een 8 voor mijn verslag en een 9 voor de uitvoering!!! Hoera enzo! Kan bijna niet beter toch :) Ze waren zeer tevreden over mijn werk en het verslag was goed ondanks mijn Engels en ondanks dat ik nog nooit een verslag op die manier had gemaakt. Dus ben echt super blij!
Nu stap 2: afstuderen!
Ik ben dinsdag blijven slapen bij Tamara zodat ik mijn kamer (toen nog van haar) te kunnen bekijken en dan woensdag al kennis te maken op het lab.
Afgelopen vrijdag heb ik de sleutel gehad van mijn studio in Gent. Die hebben smam en ik meteen ingericht :)
Nu is het zondagavond en ga ik zo slapen zodat ik morgen weer fris en fruitig op het lab sta om mijn eerste echte dag meteen goed van start te kunnen gaan.
Ik laat snel horen wat voor project ik ga doen en hoe het verloopt in het iets minder verre Gent!
Tot snel!
xxx Visje
02 December 2007 - 23:17
Mam:
Ik ben heel trots op je resultaten in aussieland.
Heel veel succes met je volgende en laatste project.
XXX mam XXX -
03 December 2007 - 08:43
Tammie:
Ik weet dat mijn oude kamer in goede handen is. Hihi! Ik wens je heel veel succes met de opvolging van mijn project en hoop dat jij net zulke mooie resultaten als mij kan vinden.
Ik zal je de eerste 2 weken nog vergezellen en dan zul je het alleen moeten doen.
Een hele dikke knuffel!
XXX
Tammie -
05 December 2007 - 12:35
Henry:
Ook hier in Moergestel-City zijn we heel trots op je.
By the way, komt er dit jaar weer zo'n gezellige winterparty.
Groetjes Henry -
11 December 2007 - 14:36
Arian:
Jippie!!! weer berichies te volgen :D
Iets minder verre Gent...
ik vind het lekker dichtbij :)
Veel succes lieffie!!!
Kusjes van mij -