Wicked!!!

Door: Visje85

Blijf op de hoogte en volg Ilona

12 Juli 2007 | Australië, Sydney

Hey iedereen,

Hier weer een berichtje van mij en deze keer ook van Arian :D
Na zijn aankomst hebben we Perth en omstreken bekeken. We zijn naar Rottnest geweest. Dat is een eilandje ontdekt door de Nederlanders in 1658. Er leven rare, schattige beestjes die de ontdekkers aanzagen voor ratten. Vandaar dat t eiland zo heet... Maar deze Quokka's lijken meer op mini-kangeroe's net n rattenstaartje, vinden wij. We hebben een beetje rond gefietst langs de kustlijn. Leuk joh heuvels... Maar we hebben t overleefd.
Verder zijn we nog naar een aantal strandjes geweest en heeft Arian in de zee gezwommen. T was heel koud!!! Marja dat houdt m niet tegen natuurlijk haha.
We zijn op dit moment op pad met een Wicked camper! Kijk maar op www.wickedcampers.com
We zijn maandag 9 juli vertrokken vanuit Joondalup richting Whiteman park. Daar hebben ze een wildlife park waar je tussen de kangeroe's en koala's kan lopen. Die mocht je dus gewoon aaien! :D Echt gaaf! Hele mooie foto's gemaakt maar die komen later nog wel op me space te staan.
Toen zijn we doorgereden naar Dwellingup. Daar aangekomen een camping opgezocht. Lekker relaxed tussen de bomen. Het bos waar we in stonden had in februari nog helemaal in de fik gestaan maar het meeste was alweer mooi groen. Arian helemaal onder de indruk :)
De dag erop een kano gehuurd! Grotendeels over t water gegaan maar toch n klein stukje over de bodem :S Dus beetje alles nat enzo :P Maar was wel hele mooie natuur en vooral stil enzo :)
Toen nog een nachtje in het bos doorgebracht en de volgende ochtend doorgereden naar Waroona/Harvey. In Harvey hebben we een Australisch melkvee bedrijf bezocht. Toegekeken hoe ze hier Nederlandse! koeien melken :P En natuurlijk even kalfjes geaaid.
Savonds doorgereden naar Bunbury en daar Harry Potter 5 gekeken!!! Gave film.
Vandaag zitten we heel even in Donneybrook, een gat met een internet verbinding :D Zometeen rijden we door naar "The Valley Of The Gaints" in Denmark. Daar hebben ze bomen van 40m hoog. Daarna rijden we door naar Albany om zo weer via de kust terug te rijden naar Perth.
Tot zover ons avontuur met de Wicked camper!
ALs we weer een gat met internet verbinding tegen komen laten we wel weer van ons horen.
Dikke kus
Arian en Ilona

• 12 Juli 2007 - 08:29

Wolk:

Hey

Eindelijk weer een teken van leven haha. Dys het is allemaal wel gezeliig met Arian :P Nou nog veel plezier.

xxx Wolk

• 12 Juli 2007 - 10:29

Mam:

hehe, eindelijk, ik dacht al dat jullie in de bush verdwaald waren.
    zo te zien hoeven wij ons hier geen zorgen te maken, jullie vervelen je niet.
    veel plezier
    XXX mam XXX
    love you

• 12 Juli 2007 - 12:55

Maaike:

Hey Ilona!

Het klinkt allemaal erg goed wat je daar aan het doen bent samen met Arian! We (moniek, claudia, els en ik) zijn gisteren bij jullie mam op bezoek geweest, was heel gezellig! Morgen ga ik zelf ook op vakantie, dus kan je site voorlopig niet meer bekijken! Geniet nog van je vakantie he, dan ga ik dat ook doen ;)!

Veel liefs xxx Maaike!

• 12 Juli 2007 - 13:56

Anne:

zozo lekker druk bezig dus
    op avontuur in de bush bush
    ach wat wil je nog meer, n camper, leuke beestjes, best goed weer en je vriend ;)
    veel plezier nog met rondtouren enzo,
    Anne

• 12 Juli 2007 - 15:04

Jimmy:

Damn ik kan niet meer wachten om op vakantie te gaan als ik dat zo lees!
    Veel plezier, en niet al te gek doen hè, met die camper van €500,-.
    Groetjes Jimmy

• 12 Juli 2007 - 18:42

Pompedomp:

hoi Ilona,

het heeft lang geduurd voordat je weer een berichtje heb geplaatst.

Maar als ik hoor wat je allemaal hebt gedaan en gezien snap ik het wel.

Geniet ervan

• 12 Juli 2007 - 20:52

Eline:

Hee nichtje :)
    wauw zo te zien heb je daar echt een super tijd!! hoe je het allemaal beschrijft met de foto's erbij...ik ben jaloers! ;) En nu lekker met Arjan. Ik ben helemaal blij voor je!
    Wel leuk trouwens..oma vond het helemaal leuk dat je aan der gedacht had (ik kom er wel een beetje laat mee maarja) Ik wou gewoon eventjes iets van me laten horen..nog heel veel plezier daar en geniet ze maar lekker! en ik hou je berichtjes bij!
    Veel liefs vanuit het koude Tilburg (maar gelukkig wordt het beter!!)
    Xxxx eline
    P.S. Hééél gaaf van de koala's en de kangaroes!!

• 15 Juli 2007 - 06:50

Gideon:

KLinkt erg relaxt allemaal. Dan zal je harry potter deel 7(boek) ook wel snel gaan lezen(komt nu ongeveer uit)

Greetz Gideon

• 16 Juli 2007 - 11:21

Xiu:

heey, jullie zijn eindelijk weer samen. Elkaar ckr keiveel gemist.
    wens jullie fijne tijd samen

doei

• 17 Juli 2007 - 09:57

Ankie En Robert:

zoals we kunnen lezen ( en ook al dachten) hebben jullie het goed naar de zin!!! wij wensen jullie nog heeeeel veel plezier saampjes, en ilona hou vol he? je bent al over de helft!!

groetjes ankie en robert

• 19 Juli 2007 - 12:29

Lenie:

Volgens mij hebben jullie een leuke vakantie gehad en nu allemaal weer aan het werk zeker. Nog een paar maandjes maar.Arian is net thuis en ligt al te pitten jetleg he.
    Tot horens groetjes

Ilona

Heej allemaal! Welkom op mijn weblog. Hier zal ik de komende tijd jullie op de hoogte houden van mijn stage en afstudeer avontuur. (De stage zal plaats vinden in Australie, op het laboratorium van de Edith Cowan University in Perth om precies te zijn!!! Ik ben 31 oktober 2007 weer terug in Nederland. En als ik klaar ben met bijkomen in november begin ik in december mijn afstudeerstage in Gent, België. Dus ook daar zal ik jullie via deze site op de hoogte houden!!!) Ik ben inmiddels afgestudeerd!!! HOERA! :)