Weekend!!!!

Door: Visje85

Blijf op de hoogte en volg Ilona

01 April 2007 | Australië, Perth

Hey iedereen,

Het is inmiddels weekend en ik heb me eerste stage week overleeft. Het is allemaal goed bevallen! Heb veel artikelen gelezen en een beetje op het lab mee geholpen. Iedereen is nogsteeds aardig en behulpzaam. Het echte werk met de cavia's gaat pas over een paar weken beginnen. Er wordt nu eerst gekeken of de beestje t dieet wel lusten... (ben nog niet gebeten hoor)
Volgende week mag ik met een andere studente meelopen.

Gisteren ben ik naar het strand geweest. Dat is ongeveer 15 min met de auto hier vandaan. Heb een beetje gezwommen maar t water was nogal koud dus voor de rest op t strand gelegen. Het was helemaal niet druk... en dat terwijl t 27 graden was. Ja ik ben lekker bruin geworden :D en niet verbrand!
S'avonds ben ik naar t festival hier geweest. Dat is een beetje zoals Elastiek maar dan met minder leuke bands en een stuk kleiner opgezet. Wel met leuke kraampjes, kinderatracties en straattheater. Verder nog een aantal breakdancers gezien. Was wel gaaf, ik doe t ze niet na.
Vandaag gaan we naar een vriendin van Shelley. Ze heeft n oude fiets staan die ze niet gebruikt en die mag ik lenen!!!
Wel zo handig! Nu alleen nog een helm en kettingslot kopen. Ja, een helm is verplicht hiero :(

Verder alles goed hier, ik geniet van het weer, het eten is goed en de mensen zijn heel relaxed!
Maar ik mis jullie wel hoor!
Laat even weten hoe het aan de andere kant van de wereld gaat!!!
Nou tot mails ofzo...
XxX Ilona

• 01 April 2007 - 09:15

Arian:

Hoi hoi liefje!

Klinkt goed. je vermaakt jezelf dus wel daaro? Hier ist ook goed weer. wel niet zo warm als daar maar tis zekers goed te doen. Ga vandaag aan de serre werken dus heb genoeg te klussen. Ga der voor zorgen dat ik klaar nen met klussen als je weer terug bent. Love you! xxx arian

• 01 April 2007 - 10:13

Tammie:

Hey Hey,
    Super om te weten da je eerste week goed is verlopen. Ik ga morgenavond lekker naar een subtropischzwembad met een collegaatje, dus ook ideaal :)!

Veel plezier nog en we spreken elkaar snel weer.

Dikke knuffels
    Tammie

• 01 April 2007 - 10:56

Wij missen jou ook.hoor.
    Fijn, een fiets, minder is de helm, maar ja, als t verplicht is....
    Aan deze kant van de wereld gaat alles zoals altijd, maar dan met èèn persoon minder, maar over 200 dagen ofzo ben je dr weer.
    tot gauw dan maar he.
    XXXXX mam Love you

• 01 April 2007 - 18:00

Jezus:

heey sis
    hier ook lekker weer, vandaag was het 19 graden
    handig een fiets
    helm is toch niet erg? kan me herinneren dat jij zo'n mooie paarse had...
    het wordt nu echt lente, overal beestjes
    ik mail je!

xxx Jezus

• 01 April 2007 - 18:36

Kim:

Haaa Ilona!
    Ik ben nu toevallig bij jullie mam (ik was op Karmens verjaardag die viert het weer bij ons pap en mam) en jullie mam vertelde me dat je in Perth zit! Wat gaaaaaf! We hebben dus gelijk je site maar even opgestart en ik heb ff je berichtjes gelezen. Echt gaaf hoor! Geniet er maar lekker van en ik zal je site in de gaten houden en af en toe een berichtje achterlaten. Heel veel plezier daar en dikke kus! Kim

• 02 April 2007 - 12:01

he, weinig reacties vandaag,
    nou dan zal ik maar even iets laten weten.
    vandaag zonnig, warm , dus lekker weer.
    Ramona zit buiten te studeren.
    hou van je, mis je, en ben trots op je.

XXX mam

• 02 April 2007 - 16:23

Mary:

Hallo Ilona
    Hoe gaat het met jou?
    Met miiij gaat alles oke.
    Toevalig was ik maandag 2 april bij
    Joske om te vragen of die een telefoonkaart in mij mobiel wilde zetten.
    Verder ga ik zaterdag 7 april verhuizen
    Maar ik mag er pas 10 april slapen,
    En daar heb ik heeeeeel veel zin in

groetjes van je vriendin
    Mary

• 02 April 2007 - 17:58

Pompedomp:

Hoi,

dat ga ik tegen de bevers zeggen van die helm. Dan moeten ze zeker lachen welke kleur helm ga je kopen wel een leuke he. Laat de kleur even weten want ik moet de bevers wel op de hoogte houden, Mail maar een foto van jou en je helm

groetjes

• 03 April 2007 - 10:24

Roos:

Hoi Ilona,

Ben net weer klaar met een heerlijke behandeling bij Joske. Hebben het veel over jou gehad. Wat een avontuur zeg helemaal daar aan de andere kant van de wereld. Pas goed op jezelf, en veel plezier daar. Succes met je studie.

Roos Susijn.

• 03 April 2007 - 12:10

Ineke:

Voor een a.s. boerin lijk je niet zo heel veel om lieve beestjes te geven ;-)
    Fijn dat je het naar je zin hebt ook als is die school daar natuurlijk lang niet zo mooi en leuk als Avans.....

groetjes,
    Ineke

• 03 April 2007 - 13:45

Tijn:

Arian vertelde dat je daar 75 van die overmaatse muizen moet bijhouden :S Jullie gaan daar blijkbaar flink onderzoek doen dan :D
    s6 enzo en Houdoe :)

• 03 April 2007 - 15:17

Arian:

*zucht*
    wel effe doordenken tijn!

NA het onderzoek volgt er een grote bbq ofcourse...

en dan kom je niet ver met 10 cavia's :-p

• 03 April 2007 - 19:43

Linda Vonk:

Heey Ilona,

Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat en je je goed vermaakt! Doe maar lekker veel ervaring op, en probeer je thuis front niet teveel te missen, je tijd daar is zo voorbij. En dan ben jij een hele mooie ervaring rijker!
    Heel veel plezier nog in dat mooie land, en geniet! Ohja en als je van je fiets zou vallen dan is je hoofdje gelukkig nog heel, zouden ze hier ook moeten invoeren hihihi

liefs Linda je achter achter achter nichtje hihiih

• 03 April 2007 - 20:26

Penny:

Hey meissie,

Het is daar lekker weer zeg.
    Ik denk ik zal eens een berichtje achterlaten.
    Hoe is het verder met je?
    Nog veel plannen om te gaan doen (vrije tijd en natuurlijk je stage).
    Veel succes nog en geniet ervan.

xxx Penny

• 04 April 2007 - 09:44

Els:

Zet er weer eens een nieuw stukje op want deze heb ik al een keer gelezen.

• 06 April 2007 - 01:14

waar blijven de foto's??
    we willen ook wat zien, hoor.
    niet alles voor jezelf houden.
    XXX van mij

• 06 April 2007 - 08:59

Carina:

ik vind het knap hoor zo'n eind van je veilige thuis zo te horen heb je je draai wel gevonden geniet er van het zal een onvergetelijke ervaring voor je zijn ik blijf door jullie mam wel op de hoogte en kijk zo nu en dan eens op je site studie ze groetjes carina

• 20 April 2007 - 16:37

Suzanne:

Hey meis
    Het is hier ook kei lekker weer geweest maar helaas heb ik daar weinig van meegekregen omdat ik in Barcelona zat met school.
    En daar hebben we twee dagen regen gehad en verder zon maar het was toen ook niet heel heet.
    Mijn cavia praat trouwens bijna niet meer:P
    Doen ze dat wel bij jou (piepen ten je)?
    Veel lekker weer toegewenst groeten Suzanne